Het belang van een gezond ontbijt weer op de kaart
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
januari 2022 Online lezen
 
Nieuw jaar, nieuwe ronde!  
Ook dit jaar doen we er alles aan om dichterbij ons doel te komen: een gezond ontbijt, elke dag en voor ieder kind. Daarom zetten we in de ontbijtweek van 7 tot en met 11 november het belang van een gezond ontbijt weer op de kaart. Doen jullie ook mee?
De Week van het Brood
Afgelopen week was de Week van het Brood, met volkoren in de hoofdrol! Van alle soorten brood bevat volkorenbrood immers de meeste voedingsstoffen, zoals B-vitamines, ijzer en vezels. Volkorenbrood past daarom heel goed in een gezond voedingspatroon. Je raadt het al: het brood in het ontbijtpakket van het Nationaal Schoolontbijt is.. volkoren!
De 20e editie!
Het NSO bestaat inmiddels al een hele tijd. En de 20e editie zal extra bijzonder worden, een jubileum! Houd daarom onze website en Facebook goed in de gaten voor het laatste nieuws en de bekendmaking van het thema. Wij gaan ondertussen druk aan de slag met de resultaten van de vragenlijst. Zodat het ontbijtpakket goed gevuld is met gezonde ontbijtproducten en er nieuw lesmateriaal beschikbaar komt. 
Aanmelden voor panel
Wil je bijdragen aan een leuker en beter Nationaal Schoolontbijt, wat goed aansluit bij de wensen van jouw school? Meld je dan hier aan voor het Schoolontbijt-panel, zodat we je mening gedurende het jaar kunnen vragen!

Met vrolijke ontbijtgroet,
Team Nationaal Schoolontbijt
Volg ons
t f
Contact
E-mail opties