Voedselveiligheidsinspectie
Bedrijven die werken met een hygiënecode kunnen zich laten toetsen op deze hygiënecode (bijvoorbeeld bakkerijen op de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij, slagerijen op de Hygiënecode voor de slagerij). Deze inspectie wordt uitgevoerd door SVVW (St. Voedselveiligheidsinspecties Wageningen). SVVW komst dan bij uw bedrijf langs voor een voedselveiligheidsinspectie. Wanneer u de inspectie met een goed resultaat afrondt, toont u aan dat u een goed werkend voedselveiligheidssysteem in uw bedrijf heeft ingevoerd. Hiermee onderscheidt u zich van uw concurrenten bij afnemers en klanten. U ontvangt van de resultaten van de inspectie een rapportage en een bewijs waarmee u kunt aantonen dat u een goed werkend voedselveiligheidssysteem heeft.
U kunt een offerte aanvragen voor een voedselveiligheidsinspectie op een hygiënecode door het invullen van onderstaand formulier.
Bedrijfsnaam
*
Adres
*
Postcode
*
1111AA
Woonplaats
*
0 + 2 =
*
Afwijkend postadres?
Ja
Postadres
*
Postcode
*
1111AA
Plaats
*
Telefoon
012-3456789
Contactpersoon
*
E-mailadres
*
naam@bedrijf.nl
Factuur E-mailadres
*
Idem
Anders, namelijk:
Over uw bakkerij
Voor het bepalen van de te besteden tijd (inschaling in categorieën) hanteren wij de matrix zoals vermeld in het inspectieprotocol.
Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van u nodig:
Mijn locatie is een:
*
Productielocatie
Winkel
Productielocatie met winkel
Het aantal filialen dat mijn bedrijf heeft:
*
Email
Ik heb de volgende productgroepen in mijn bedrijf:
*
Créme product(en)
Slagroom product(en)
Hartige snack(s)
Samengestelde product(en)
Gele room product(en)
Geen van bovenstaande
De grootte van de productieruimte in m²
*
<100
100 - 400
400 - 600
600 - 750
> 750
Ik lever wel/niet aan het derde kanaal
*
Wel
Niet
Ik heb wel/geen ongekoelde presentatie
*
Wel
Niet
Ik moet wel/niet voldoen aan de module 'Aanvullende eisen die gelden voor bedrijven die vallen onder de categorie industrie.'
*
Wel
Niet
Stuur mij een offerte op basis van bovenstaande gegevens.
...