oktober 2020

Aanmeldformulier voor Bekroond met Goud

Meedoen aan Bekroond met Goud is een uitgelezen manier om uw specialiteit een extra verkoopstimulans te geven. Het is een competitieve productbeoordeling met grote communicatiewaarde richting uw klant.

Uiteraard moet uw specialistische brood- of banketproduct aan hoge eisen voldoen. De lat ligt hoog om in aanmerking te komen voor een ‘Bekroond met Goud’ vermelding.

Door deze vermelding wordt uw bedrijf én uw bekroonde product gepresenteerd op de consumentenwebsite www.bekroondmetgoud.nl. Als uw product bekroond is kunt u uw eigen verhaal achter uw product vertellen op deze website met een ondersteunende foto van het product en/of u als ondernemer met uw team. De website kan worden gelinked naar uw eigen website/facebook/twitter-account en genereerd zo digitale exposure. De website is er voor uw consument. Daarnaast ontvangt u een certificaat voor in uw winkel.

Meld u aan voor Bekroond met Goud met één of meerdere producten!


 *
 *
 *
1111AA
 *
 *
 *
1111AA
 *
012-3456789
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

De kosten voor deze dienst bedragen € 108,65 voor het eerste product en € 47,20 voor ieder volgend product meegegeven tijdens dezelfde bemonstering. 

Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Facturatie voor deze dienst vindt vooraf plaats.

 *

 *
 *
Alleen van toepassing in het buitenland.
 *
 *

Algemene voorwaarden

 *

Reglement


Contact
E-mail opties
 
...