november 2020
Aanmeldformulier Digitaal infopakket (Hygiënecode)

Het Digitale infopakket (Hygiënecode) voor de Brood- en Banketbakkerij 2008 is het voedselveiligheidssysteem voor bakkers. Het digitale infopakket is gebaseerd op de Europese wetgeving. In deze Hygiënecode worden kritische stappen voor de bereiding van brood, banket en andere bakkerijproducten besproken en er wordt beschreven hoe u kunt voorkomen dat de voedselveiligheid in gevaar komt. Deze Hygiënecode voorkomt dat elke bakkerij afzonderlijk onnodig veel tijd en energie moet besteden aan het ontwikkelen van een eigen voedselveiligheidssysteem. Het digitale infopakket kan worden gebruikt door alle brood- en banketbakkerijen, markthandelaren en andere bedrijven die producten produceren of verkopen die in deze Hygiënecode worden beschreven én die daarbij werken volgens de in deze Hygiënecode beschreven processen.

U kunt zich aanmelden voor het Digitaal infopakket (Hygiënecode) voor de Brood- en Banketbakkerij door onderstaand formulier in te vullen. Voor het Digitale infopakket van de Hygiënecode betaalt u een bedrag van € 44,95 per jaar (voor geïnteresseerden buiten de branche geldt een tarief van € 229,- per jaar) . Een papieren versie van de Hygiënecode kost € 175,-.

 *
 *
 *
1111AA
 *

 *
 *
 *
1111AA
 *

012-3456789
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *

 *
Let op! De Hygiënecode zal dit jaar herschreven gaan worden. Houdt u er daarom rekening mee dat wanneer u de papieren versie bestelt, u deze binnen een jaar opnieuw aan zal moeten schaffen. Voor de digitale versie heeft het herschrijven van de Hygiënecode geen effect, daar deze automatisch geüpdatet zal worden.

Contact
E-mail opties
 
...