Voedselveiligheidsinspectie

Bedrijven die werken met een hygiënecode kunnen zich laten toetsen op deze hygiënecode (bijvoorbeeld bakkerijen op de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij, slagerijen op de Hygiënecode voor de slagerij). Deze inspectie wordt uitgevoerd door SVVW (St. Voedselveiligheidsinspecties Wageningen). SVVW komst dan bij uw bedrijf langs voor een voedselveiligheidsinspectie. Wanneer u de inspectie met een goed resultaat afrondt, toont u aan dat u een goed werkend voedselveiligheidssysteem in uw bedrijf heeft ingevoerd. Hiermee onderscheidt u zich van uw concurrenten bij afnemers en klanten. U ontvangt van de resultaten van de inspectie een rapportage en een bewijs waarmee u kunt aantonen dat u een goed werkend voedselveiligheidssysteem heeft.

U kunt een offerte aanvragen voor een voedselveiligheidsinspectie op een hygiënecode door het invullen van onderstaand formulier.

 *
 *
 *
1111AA
 *

 *
 *
1111AA
 *

012-3456789
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *

Over uw bakkerij

Voor het bepalen van de te besteden tijd (inschaling in categorieën) hanteren wij de matrix zoals vermeld in het inspectieprotocol.
Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van u nodig:
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Stuur mij een offerte op basis van bovenstaande gegevens.