oktober 2020
 *
Aanmeldformulier Hygienetool.nl

Uw hygiëne registraties op orde hebben is belangrijk voor hygiënisch en voedselveilig werken, maar tijdrovend. En een klusje dat er gemakkelijk bij in schiet. Met de hygienetool.nl ziet u in één oogopslag welke registraties er voor uw filiaal / filialen die dag nodig zijn. Afwijkingen kunt u op tijd signaleren. En u heeft inzichtelijk of alle acties op tijd en adequaat opgevolgd worden. Met uw mobiele telefoon of tablet in de hand kunt u volledig de registratie uitvoeren of inzien. Papierwerk is verleden tijd!

 *
 *
 *
1111AA
 *

 *
 *
1111AA
 *
 *
012-3456789

Gegevens beheerder

Om de hygienetool.nl voor u op te starten hebben wij de gegevens van de eerste beheerder nodig. Later kunt u zelf extra beheerders toevoegen.

 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl

Kosten

Een abonnement op hygienetool.nl kost € 19,95 per maand, plus € 4,95 voor elk extra filiaal dat u in de tool opgeeft (excl. BTW).

 *
 *

Overstapservice

Bent u reeds in het bezit van de Hygienetool 2008? Dan kunnen wij via een overstapservice de hygienetool.nl volledig voor u inrichten. U heeft keuze uit twee pakketten:

1) Migratiepakket: NBC zet de formulieren uit uw huidige Hygiënetool 2008 om naar de hygienetool.nl. Dit bespaart u uren werk. Aan deze overstapservice zijn geen kosten verbonden.

2) Overstappakket: NBC zet de formulieren uit uw huidige Hygiënetool 2008 om naar de hygienetool.nl. En onze adviseur vertelt over de telefoon hoe de hygienetool.nl werkt en welke nieuwe mogelijkheden deze biedt. Dit bespaart u uren werk én zorgt ervoor dat u de tool optimaal kunt gebruiken. Kosten voor deze overstapservice: € 69,50,- (excl. BTW) (aanbieding geldig tot 31 december 2020)

Uiteraard kunt u ook enkel een abonnement afnemen en de formulieren die u nu gebruikt zelf handmatig invoeren.

 *

Telefonische afspraak

 *

 *
 *
 *
Alleen van toepassing in het buitenland
 *
 *

Algemene voorwaarden

 *
Contact
E-mail opties
 
...