Hygiënecodecertificering
Bakkerijen die werken met de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij kunnen zich laten certificeren op de Hygiënecode. Dit is een inspectie waarmee u een officieel certificaat behaalt. Deze inspectie wordt uitgevoerd door Stichting Voedselveiligheidsinspecties Wageningen (SVVW). In dit kader werkt SVVW samen met ISACert; deze geaccrediteerde instelling mag van de Raad voor Accreditatie internationaal erkende certificaten verstrekken.
U kunt een offerte aanvragen voor certificering op de Hygiënecode door het invullen van onderstaand formulier.
Bedrijfsnaam
*
Email
Adres
*
Postcode
*
1111AA
4 + 6 =
*
Woonplaats
*
Afwijkend postadres?
Ja
Postadres
*
Postcode
*
1111AA
Plaats
*
Telefoon
012-3456789
Contactpersoon
*
E-mailadres
*
naam@bedrijf.nl
Factuur E-mailadres
*
Idem
Anders, namelijk:
Voor het bepalen van de te besteden tijd (inschaling in categorieën) hanteren wij de matrix zoals vermeld in het certificatieprotocol. (
www.svvw.nl
). Informatie over aanvullende eisen die gelden voor bedrijven die vallen onder de categorie ‘industrie’ kunt u vinden op de
website van NBC
.
Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van u nodig:
Mijn locatie is een:
*
Productielocatie
Winkel
Productielocatie met winkel
Ik heb de volgende producten in mijn bedrijf:
*
Créme product(en).
Slagroom product(en)
Hartige snack(s).
Samengestelde product(en)
Gele room product(en)
Brood
Ijs
Chocolade
Belegde broodjes
Bake-Off
Geen van bovenstaande
De grootte van de productieruimte in m²
*
<100
100 - 400
400 - 600
600 - 750
> 750
Ik lever wel/niet aan het derde kanaal
*
Wel
Niet
Ik heb wel/geen ongekoelde presentatie van bederfelijke producten
*
Wel
Niet
Ik moet wel/niet voldoen aan de module 'Aanvullende eisen voor bedrijven die vallen onder de categorie industrie'
*
Wel
Niet
Stuur mij een offerte op basis van bovenstaande gegevens.
...