Lokaal marktonderzoek

Met een aantal simpele stappen biedt het NBC Lokaal Marktonderzoek u unieke inzichten waarmee u meer klanten kunt trekken en de gemiddelde besteding per klant kunt verhogen. Wij brengen voor u in kaart met welke motieven uw (potentiële) klanten bij u kopen. Dat doen we door eerst een analyse van uw verzorgingsgebied te maken (gebiedsanalyse). Daarna maken we een analyse van de koopmotieven van uw huidige klanten (klantanalyse). Door middel van het Digitale Dashboard dat onderdeel is van het Lokaal Marktonderzoek, krijgt u direct inzicht waar uw kansen liggen. Zitten er bijvoorbeeld veel klanten in uw verzorgingsgebied die kopen met het koopmotief ‘Gezond’? Dan kunt u daarop uw communicatie, prijs, personeel en productassortiment af stemmen. Om erachter te komen hoe uw huidige klanten over uw winkel denken en hoe zij uw dienstverlening en producten beoordelen, voeren wij ook een klanttevredenheidsonderzoek uit. Dit alles met als doel meer omzet.

Wilt u nog verder inzoomen op uw organisatie dan geeft een Winkelbeoordeling en/of een Mysteryshopping veel duidelijkheid over de huidige situatie. Heeft uw winkel de juiste uitstraling? Communiceert u acties op de juiste manier? En hoe is het gesteld met de gastvrijheid van uw medewerkers? Een uitgebreide winkelbeoordeling van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) geeft antwoord op dit soort vragen. Een bezoek van de Mysteryshopper zal u veel inzicht verschaffen op vragen als: Komen uw medewerkers open en enthousiast over? Stellen zij voldoende vragen om de wensen van uw klanten te achterhalen? Hebben zij de juiste kennis van zaken als consumenten kritische vragen stellen? Voelen klanten zich thuis bij u in de winkel? En hoe is het gesteld met de kwaliteit van dienstverlening en producten?

U kunt zich aanmelden voor Lokaal Marktonderzoek door het invullen van onderstaand formulier.

 *
 *
 *
1111AA
 *

 *
 *
1111AA
 *

012-3456789
 *
 *
naam@bedrijf.nl


 *
 *
 *
Alleen van toepassing in het buitenland.
 *
 *

 *

Algemene voorwaarden

 *
Indien u maatwerk heeft aangevinkt ontvangt u een offerte. Voor het versturen van dit formulier, is het echter noodzakelijk dit akkoord aan te vinken.