10 vragen en antwoorden over volkoren  |  Lees online  |  Afmelden
Nederlands Bakkerij Centrum
NVWA extra scherp op listeria onderzoek voor 'industrie'
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) let er in haar controles momenteel extra op of bedrijven die vallen onder de categorie ‘industrie’ voldoen aan de aanvullende eisen in de hygiënecode die voor industrie gelden. Een onderzoek naar listeria is zo'n aanvullende eis. Hoe zit dat, is een vraag die verschillende bakkers ons stelden. Moet ik nu ineens een listeria onderzoek laten doen? 
 
Bakker, wat is precies volkorenbrood?
Steeds meer mensen  willen wel volkoren maar eigenlijk weten ze niet goed wat het precies is. Een fijn of grof volkorenbrood is vaak wel bekend, maar dat ook desem- of spelt- volkoren kan zijn, weten ze niet. De ideale kans om uw vakkennis te laten blijken!  Wij zetten 10 vragen en antwoorden op een rij!
 
Uw decemberproducten in de spotlight
Speculaas, chocoladeproducten en uiteraard de traktaties bij de kerst. Bij veel bakkers is de voorbereiding voor de decemberproducten in volle gang. Veel klanten zijn bereid om rond de feestdagen net iets meer te betalen voor goede kwaliteit. Hoe zorgt u dat uw product bij klanten in het oog springt?
 
5 fabels over koolhydraten ontkracht
De één zegt dat ze slecht voor je zijn of dat je er dik van wordt, de ander dat je ze gewoon nodig hebt om vol energie de dag door te komen. Welk verhaal over koolhydraten is waar? Wellicht komen klanten ook bij u met deze vragen. Brood en andere bakkerijproducten zijn namelijk rijk aan koolhydraten. Het zou zonde zijn als klanten door de fabels uw producten laten staan.
 
Maar liefst 560.000 ontbijtjes
Van 6 t/m 10 november is de week van Het Nationaal Schoolontbijt. Meer dan 'n half miljoen ontbijtjes worden uitgedeeld op basisscholen en dat betekent flink wat inpakwerk. Kijk mee achter de schermen hoe dat werkt!
 
Nieuws
27 oktober 2017
Contact
Agro Business Park 75-83
6708 PV Wageningen

Postbus 360
6700 AJ Wageningen
Tel: 0317-471212
Uw gegevens
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
Adres:
E-mail opties