Informatie van het NBC Kennisloket  |  Lees online  |  Afmelden
Nederlands Bakkerij Centrum
Moet ik wortel als allergeen vermelden?
Hoewel niet bij iedereen bekend is wortel één van de stoffen die een voedselovergevoeligheid kan veroorzaken. Toch bent u als bakker niet verplicht dit te melden als allergeen. In de onderstaande artikelen van het NBC Kennisloket leest u meer over allergenen.

Welke allergenen zijn verplicht?
Doorloop het stappenplan ‘allergenenmanagement’
Allergenen en productaansprakelijkheid
 
Petra Kuiper-van de Kletersteeg nieuwe manager Productbeoordeling & Procesadvies NBC
Petra Kuiper-van de Kletersteeg is de opvolger van de in december vertrokken manager Productbeoordeling & Procesadvies Gerard Hemmer. De ervaren bakkerijtechnologe is reeds begonnen aan haar nieuwe uitdaging.
 
Bakker met Ster gaat tweede fase in
Bakker met Ster is weer in volle gang. In januari kregen alle deelnemers de eerste rapportages van 'fase 1'. Hierin zien deelnemers hoe het bedrijf scoort op interne zaken zoals personeelsbeleid, product & proces, financiën en organisatie. Benieuwd welke uitdagingen de tweede fase met zich meebrengt? 
 

Advertorial Bakker met Ster
Meer winst met dezelfde verkoop 
Dat kan met het Managementdashboard van Beko Advies. Bakker Kees Verkerk uit De Meern ondervond het aan den lijve: ‘Met dit systeem ontdekte ik de exacte winstmarges per product én hoe ik deze eenvoudig verhoog. Recepturen worden namelijk gekoppeld aan de actuele inkoopprijzen. Zo kun je effectief en supersimpel sturen op rendement, en optimale promotie-acties houden. De investering is snel terugverdiend. Een must voor goed ondernemerschap!’

Beko Advies biedt deze tool ook aan met begeleiding.

Meer informatie: www.beko-advies.nl.
 
Nieuws
1 maart 2016
Contact
Agro Business Park 75-83
6708 PV Wageningen

Postbus 360
6700 AJ Wageningen
Tel: 0317-471212
Uw gegevens
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
Adres:
E-mail opties