NVWA gaat controleren op allergenen  |  Lees online  |  Afmelden
Nederlands Bakkerij Centrum
NVWA gaat actief controleren op allergenenwetgeving
De NVWA heeft aangekondigd te gaan controleren op de nieuwe allergenenwetgeving die eind 2014 is ingevoerd. Zorg dat u er klaar voor bent! Op de website van NBC vindt u verschillende praktische artikelen over allergenen en hoe u als ondernemer kunt voldoen aan de nieuwe regelgeving.

Praktische hulpmiddelen bij nieuwe etiketteringsregels
 
Laat zien dat u GOUD waard bent!
Het oliebollenseizoen is weer van start gegaan. Jaarlijks worden er ongeveer 60 - 80 miljoen oliebollen gegeten in Nederland. Bakt u een goede oliebol en wilt u dat aan de hele wereld laten zien? Laat uw oliebollen dan keuren door het NBC en verdien het Gouden certificaat. Met dit certificaat laat u al uw klanten zien dat uw oliebollen tot de beste van Nederland horen!
 
Kanidaten Meesterexamen Boulanger klaar voor de strijd
Vandaag starten twee kandidaten aan het Meesterexamen Boulanger 2015. De twee heren hebben drie dagen de tijd om de examencommissie te overtuigen van hun kennis, kunde en passie op het gebied van de Boualangerie. Het Meesterexamen is het vervolg op de eerste editie van de Meestertitel Boulanger in 2015. Benieuwd hoe het er toen aan toe ging? Bekijk de video!
 
Voedselveiligheid steeds belangrijker voor consument
"Ziekmakers zie je niet" is de slogan van de landelijke campagne van het Voedingscentrum. Voedselveiligheid is een steeds belangrijker onderwerp, ook onder consumenten. Speel in op deze belangrijke trend en laat ook u klanten en afnemers zien dat u voedselveiligheid serieus neemt!. Stichting Voedselveiligheidinspecties Wageningen helpt u daar graag bij. Wilt u uw bedrijf laten inspecteren of certificeren op voedselveiligheid? Bel dan met 0317 47 12 70 of vraag een offerte aan.
 
Beko Al 50 jaar uw totaalpartner in business
Dankzij haar leden en samen met vijf dochterbedrijven is Coöperatieve Vereniging Beko in 50 jaar uitgegroeid tot een ‘totaalpartner in business’ voor de ambachtelijke bakkerij.

Bakkers vinden bij Beko alles voor hun ambacht én voor succesvol ondernemerschap. Door het bundelen van kennis, ervaring en daadkracht biedt Beko aan ambachtelijke bakkers maximale bedrijfsondersteuning en inkoopvoordeel.

Beko is een coöperatie en dus eigendom van, bestemd voor en bestuurd door haar eigen leden. Beko maakt leden sterk in elk facet van hun bedrijfsvoering, zodat zij maximaal resultaat kunnen behalen.

Kijk voor meer informatie op www.cooperatie-beko.nl.
 
Nieuws
26 oktober 2015
Contact
Agro Business Park 75-83
6708 PV Wageningen

Postbus 360
6700 AJ Wageningen
Tel: 0317-471212
Uw gegevens
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
Adres:
E-mail opties