Scoort u dit jaar hoog in de AD Oliebollentest?  |  Lees online  |  Afmelden
Nederlands Bakkerij Centrum
Scoort u dit jaar hoog in de AD Oliebollentest?
Welke olie kunt u het best gebruiken? Hoe maakt u het lekkerste beslag? En… wat is nu dat ene geheime ingrediënt dat het verschil maakt? Het antwoord op deze vragen én het recept voor de perfecte oliebol, krijgt u tijdens de Oliebollen Experience 2015. Let op! Inschrijven kan nog t/m maandag 21 september!

Inclusief:

  • een presentatie van Paul Hovius van de AD oliebollentest
  • bakdemontraties van onder andere Meester Boulanger Wietse Schiere
 
Maakt brood dik? Broodoffensief deel 2 van start
De informatie- en imagocampagne over brood die het NBC in opdracht van de NVB dit voorjaar via brood.net startte, heeft een vervolg gekregen. Hierin staat de vraag centraal of brood een dikmaker is. Net zoals in het voorjaar komen via de website www.broodwatzitdaarin.nl in een minidocumentaire en antwoordvideo’s verschillende voedingsexperts aan het woord om broodfabels van broodfeiten te scheiden.
 
Uw onderneming naar een hoger niveau tillen? Ambacht & Business!
Op maandag 7 september vond in het FrieslandCampina Innovation Centre de kick-off dag van Ambacht & Business plaats. Ambacht & Business is hét traject om uw ambachtelijke bakkerij naar een hoger niveau te tillen. Doormiddel van gratis workshops en trainingen op het gebied van communicatie, financiën, grondstoffen en ambachtelijk produceren, doet u kennis en inspiratie op, om toe te passen in de eigen onderneming. Bent u niet bij de kick-off dag geweest? Geen probleem! Tot vrijdag 2 oktober kunt u zich nog inschrijven voor het traject via www.ambachtenbusiness.nl
 
Winnaar productbeoordeling op locatie bekend
Alle deelnemers aan het tevredenheidsonderzoek naar de dienst NBC Productbeoordeling hebben als dank voor deelname kans gemaakt op een gratis Productbeoordeling op locatie. Bakkerij Laurens Bosman uit Rijswijk is daarbij als winnaar uit de bus gekomen. Van harte gefeliciteerd! 

Benieuwd naar wat bakkers van de dienst vinden? Lees hier de uitslag.
 
Pak voordeel als NBOV-lid!
De NBOV zet zich als partner in ambachtelijk ondernemerschap in voor alle brood- en banketbakkers in Nederland, maar voor haar leden in het bijzonder.

Ondernemers die lid zijn van de NBOV profiteren onder meer van:
  • NBOV-Verzuimpakket (verzekering tegen verzuim van medewerkers en de ondernemer zelf);
  • Broodnodig Verzekerd (verzekering tegen brandschade, bedrijfsschade en aansprakelijkheid);
  • EnergyDeal (collectieve inkoop van energie);
  • Brandstofpas (korting op brandstof bij BP/Texaco, Total en Esso).
Nieuwsgierig geworden naar deze en de andere voordelen die het NBOV-lidmaatschap u kan opleveren? Kijk dan op www.nbov.nl/ledenvoordeel.
 
Nieuws
17 september 2015
Contact
Agro Business Park 75-83
6708 PV Wageningen

Postbus 360
6700 AJ Wageningen
Tel: 0317-471212
Uw gegevens
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
Adres:
E-mail opties