Diverse Workshops beschikbaar!  |  Lees online  |  Afmelden
Nederlands Bakkerij Centrum
NBC en Koopmans organiseren de Oliebollen Experience 2015
Tijdens de Oliebollen Experience 2015: 'Alle ingrediënten voor de beste oliebol' slaan NBC en Koopmans Meel hun handen ineen. En komen kennis en ervaring over dit oer-Hollandse product samen. Misschien bakt u dit jaar zelf wel de beste en lekkerste oliebol van ons land!
 
Desem Workshop met Hans Som en Peter Bienefelt
De laatste jaren zijn desembroden een trendy en veelbesproken productgroep binnen de bakkerijsector geworden. Samen met Hans Som en Meester Boulanger Peter Bienefelt nemen wij u mee naar de verschillende procesonderdelen die bij het ontwikkelen van een moederdeeg/ starter en de bereiding van het brood van belang zijn.
 
Inschrijvingen Bakker met Ster 2015 - 2016 geopend!
De eerste inschrijvingen voor de zevende editie van Bakker met Ster zijn een feit. Ambachtelijke (banket)bakkers en patissiers kunnen zich nog tot en met 31 augustus aanstaande aanmelden. De wedstrijd biedt deelnemers als vanouds een 360 graden-analyse van het bedrijf, maar kent ook een aantal belangrijke wijzigingen.
 
Schrijf in voor Het Nationaal Schoolontbijt 2015
Ook dit jaar gaan op duizenden basisscholen in heel Nederland meer dan een half miljoen kinderen samen ontbijten. Dat gebeurt tijdens de 13e editie van Het Nationaal Schoolontbijt in de week van 9 tot en met 13 november. Zo laten we heel Nederland zien hoe leuk en belangrijk een gezond ontbijt met brood is. Ook bij u in de buurt. Schrijf u daarom via www.schoolontbijt.nl snel in om met uw bakkerij deel te nemen!
 
'Kneden op Maat’ zorgt voor constante kwaliteit
Bakkerijen worden door hun afnemers dagelijks geconfronteerd met hoge kwaliteitseisen. Dit vraagt om een constant en hoogwaardig product. Het Nederlands Bakkerij Centrum helpt bakkerijen om deze vereiste productkwaliteit te kunnen bieden. Daarom introduceert NBC de dienst ‘Kneden op Maat’: een laagdrempelig hulpmiddel waarmee de bakker weet met hoeveel water en met welke energie hij een optimaal deeg bereidt.
 
Hét evenement over de Nederlandse eetcultuur

Een Italiaan weet precies wat een goede pastasaus is, de Nordic Cuisine verovert met haar eenvoud de hele wereld en de Peruaanse keuken is zó populair dat 'chef' inmiddels het meest geambieerde beroep van Peru is.


Wij geloven dat ook de Nederlandse keuken over alle basisingrediënten beschikt om een grote rol van betekenis te spelen. Hoe we dat voor elkaar gaan krijgen? Dat ontrafelen we op maandag 21 september samen met jou tijdens de eerste editie van KOST. Hét evenement over de Nederlandse eetcultuur voor iedereen die zich bezighoudt met onze dagelijkse kost.

 
Nieuws
11 augustus 2015
Contact
Agro Business Park 75-83
6708 PV Wageningen

Postbus 360
6700 AJ Wageningen
Tel: 0317-471212
Uw gegevens
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
Adres:
E-mail opties